Юна дочка Полякової похвалилася результатом експериментів із зовнішністю: “Перевершила навіть маму”

16-річна дочка співачки Олі Полякової Маша приміряла образ ельфа.

16-річна дочка Олі Полякової Маша успадкувала від своєї зіркової мами не тільки довгі ноги і яскраву зовнішність, але і бунтарський характер. Дівчина активно веде Інстаграм-блог, де регулярно публікує провокаційні наряди і незвичайні образи.

Дочка Олі Полякової Маша розставила довгі ноги, щоб показати свою пристрасть
Дочка Олі Полякової Маша

Більш того, Маша є солісткою панк-рок групи “Шви”. Нещодавно відбувся перший концерт групи і публіка була вражена репертуаром молодих виконавців. У текстах пісень, які співає Маша, дуже багато ненормативної лексики і неприйнятних виразів.

Нещодавно Маша Полякова знову здивувала своїх шанувальників, примірявши незвичайний образ ельфійки.

Так, в своєму Інстаграм блозі дівчина опублікувала фото, на якому позує в короткій чорній сукні і чорному плащі. Волосся дівчини було заплетене в дрібні косички, а на її голові красувалися модні окуляри. Однак найбільше уваги привертають ельфійські вуха, які роблять зовнішність Маші дуже незвичайною.

“Особисто я себе вже не уявляю без ельфійських вушок, а ви колись вживались в свій образ настільки? ” – поцікавилася у своїх фанатів Маша.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото. Багато розкритикували дочка Полякової.

“Ужассс …. навіщо вуха? не красиво “,” Перевершила навіть маму …….. Навіть страшно уявити, що буде далі “,” НЛО прилетіло “,” Де ж вона красива? Не смішіть! “, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.