Як виглядає син Ніни Матвієнко, який став ченцем? Чоловікові 48 років і він малює ікони

48-річний син української співачки Ніни Матвієнко став ченцем ще 15 років тому.

Українська співачка Ніна Матвієнко має трьох дітей: двох старших синів Івана і Андрія і молодшу дочку Антоніну. Ніна Матвієнко зовсім недавно в інтерв’ю зізналася, що її син Іван став ченцем. Однак, виявилося, що чоловік ще 15 років тому пішов у монастир.

Нещодавно чоловік дав інтерв’ю виданню Gorod.cn.ua. і розповів, де він зараз живе і чим займається.

Зараз Іван називає себе Януарія. Чоловік тривалий час жив в монастирі, але останні 3 роки він живе разом зі священиком на знімній квартирі в місті Ніжин. Чоловік зізнається, за орендоване житло платять його батьки.

“Знімаємо квартиру. Платять мої батьки. Квартплата плюс комуналка. Наше житло і є келія. Будинок на дві кімнати – окрема у батька Софронія і у мене “, – розповів син Матвієнко в інтерв’ю.

З
Син Ніни Матвієнко Іван

Чоловік розповів, що заробляє на життя тим, що пише ікони і іноді розписує приміщення.

За словами Януарія, “левову частку ” пожертви церкви, де він служить, робить Ніна Матвієнко. А ось його сестра Тоня пожертвувала церкви свою стару машину, в якій зараз возять цемент.

На питання журналістів про те, чи не шкодує він, що став ченцем, Януарий відповів, що щасливий.

“Якби два життя, щоб порівняти. Зараз я щасливий, що монах. А як би воно було, якби була інша життя, ніхто не знає. У кожної людини є особисті відносини з Господом. В силу різних обставин, через людей. “, – сказав син Матвієнко.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.