Вона важила 26 кг: як сьогодні виглядає дівчина, про яку говорила вся країна

Історія цієї дівчини схвилювала 6 років тому мільйони телеглядачів. Чи змогла Аня Єгрчукова впоратися зі своєю хворобою?

У гонитві за стандартами краси дівчата часто мучать себе голодом і піддають мало не тортурам. Але чи варто краса таких жертв?

6 років тому на програму “Пусть говорят ” звернулася мама дівчини, яка вже не могла зупинитися худнути. Аня Егрчукова в 19 років важила всього 26 кілограмів і мала десятки проблем зі здоров’ям. Буквально за два роки вона схудла на 32 кілограми і змінилася до невпізнання.

Анна до и после похудения
Анна до і після схуднення

До вирішення худнути дівчина прийшла після глузувань з боку однокласників. Одного разу один з них звернув увагу, що у Ані є зайва вага. Тоді школярку це дуже зачепило і вона почала обмежувати себе в їжі.

Аня во время обучения в школе
Аня під час навчання в школі

У якийсь момент дівчина помітила, що вже не може зупинитися і організм абсолютно відмовляється її слухати. Для того, щоб знайти підтримку і плече допомоги Аня разом з мамою і звернулися на теле-шоу. Через рік дівчина постала перед глядачами абсолютно новою людиною.

Вона змогла перемогти анорексію і поправилася на 22 кілограми. До речі, їй не допомагали ні психологи, ні дієтологи. Дівчина сама взяла себе в руки.

Аня с мамой через год после болезни
Аня з мамою через рік після хвороби

Зараз вона більше не страждає від комплексів з приводу зовнішності. Анна закінчила ВНЗ, вийшла заміж і цілком впевнена в собі.

Аня с мужем
Аня з чоловіком

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.