Маша Єфросиніна повертається в “Танці з зірками”

Щотижня на телеканалі 1 + 1 показують в прямому ефірі новий випуск програми Танці з зірками.

Постійними телеведучими проекту є Юрій Горбунов та Іванна Онофрійчук. Але ось на балконі щотижня відомі телеведучі змінюються. Відомо, що 19 вересня телеведучої балкона в шоу “Танці з зірками ” стане волонтер, журналістка, телеведуча і автор Ютуб-блогу “Іспит ” Маша Єфросиніна.

У 3 випуску кожна пара поспілкується з неперевершеною телеведучої – Машею Єфросиніною. Вона вміє знайти правильні слова, радіти і хвилюватися разом з учасниками.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

А ще Маша Єфросиніна популярна тим, що вона ніколи не фігурувала в скандалах. Вона дуже спокійна, стримана, неконфліктна. З усіма вміє знайти спільну мову і знайти потрібний підхід. Тому її радісно зустрічають на будь-якому публічному заході.

Як одягається телеведуча Маша Єфросиніна
Телеведуча Маша Єфросиніна

Нагадаємо, що раніше актриса “Жіночого кварталу ” Анастасія Оруджова покинула “Танці з зірками ” через важку травму і термінової операції. Анастасія зазначила, що її замінить її колега. А артистці тепер чекає довгий процес реабілітації, який, за приблизними мірками, займе близько восьми місяців.

Нагадаємо також, що в попередньому сезоні “Танців з зірками ” перемогла Санта Дімопулос. Разом з нею в суперфіналі була інша екс-віагрянки Надія Мейхер, яка посіла третє місце, і рокерша Юлія Саніна, якій дісталося “срібло “.

Новий сезон проекту “Танці з зірками ” присвятили Григорію Чапкісу – хореографу і судді проекту, якого не стало в 2021 році.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.