Дзідзьо після розлучення з дружиною подарував їй розкішну квартиру за шалені гроші: хоче возз’єднатися?

Не так давно відомий виконавець Дзідзьо похвалився новим придбанням - розкішної квартирою. Як виявилося, купив він її не для себе.

Близько місяця тому український музикант Дзідзьо розповів, що 2 роки тому придбав квартиру в одному з житлових комплексів під Києвом, в селі Підгірці. Будинок розташований біля озера, навколо природа і свіже повітря. Це дуже дорогий район, в цьому комплексі ціна за житло варіюються від 2,13 млн грн за однокімнатну, і від 5,07 млн грн за трикімнатну.

Цією інформацією Дзідзьо поділився в своєму Інстаграм-блозі, а публікацію прокоментувала його колишня дружина Славія, з якою він розлучився в квітні поточного року.

“Я закохалася в це місце з першого погляду. Спасибі, Михайло, що здійснив мою мрію “, – прокоментувала Славія.

Коментар Славії під постом Дзідзьо
Коментар Славії під постом Дзідзьо

Такий коментар жінки спровокував чутки про те, що Дзідзьо і Славія знову разом і будуть удвох жити в новенькій квартирі.

Однак нещодавно в інтерв’ю програмі ” Зірковий шлях ” Дзідзьо розповів, що цю квартиру він подарував своїй колишній дружині, а про примирення і мови бути не може.

“Це дуже гарна квартира! Неймовірна. Ти виходиш і видно озеро. Це 150 квадратів. Я віддаю її Ярославі “, – зізнався Дзідзьо.

Нагадаємо, в квітні поточного року Дзідзьо в інтерв’ю Катерині Осадчій зізнався, що вже 9 місяців не живе зі своєю дружиною і знаходиться в шлюборозлучному процесі. Славія підтвердила цю інформацію і зізналася, що багато років намагалася зберегти шлюб, але їй це не вдалося.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.