Надія Мейхер похвалилася жіночними формами в прозорому боді: “Божественна”

Надія Мейхер знялася в сміливій фотосесії і приголомшила шанувальників своєї ідеальною формою тіла.

Надія Мейхер – артистка, танцівниця і одна з найвідоміших учасниць групи “Віа Гра”. Співачка завжди славилася своєю привабливою зовнішністю – жіночними формами, стрункою фігурою, пухкими губами і гострими вилицями. Зараз Надії 39 і у неї троє дітей. Однак це ніяк не відбилося на її фігурі. Таким формам, як у Мейхер можуть позаздрити мільйони молодих дівчат.

Той самий розкішний бюст Мейхер
Надія Мейхер – одна з найяскравіших і ефектних артисток українського шоу-бізнесу

Нещодавно артистка знялася в сміливій фотосесії і похвалилася своїми ідеальними параметрами.

Так, артистка опублікувала в своєму Інстаграм-блозі серію знімків, де вона позує перед камерою в бежевому боді, довгій спідниці в тон і на підборах серед поля. Наряд сильно підкреслив пишні форми виконавиці.

“Вилитись дайте муці безсловесній –

Так довго біль моя була німа!

О дайте, дайте мені зійти з розуму:

Любов з розумом здоровим несумісні … “, – підписала знімки Мейхер.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото і захоплювати красою співачки.

“Дуже красиві фото”, “Які розкішні ягідки, мадам”, “Шикарна”, “Неймовірно красива”, “Божественна “, – пишуть коментатори.

Цікаво, що пишне декольте, яке зараз є родзинкою Надії Мейхер, колись завадило здійснити мрію артистки. В одному з інтерв’ю вона зізналася, що з дитинства мріяла стати балериною, проте пишні форми завадили їй здійснити мрію.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.