Аліна Гросу та Роман Полянський відгуляли весілля: артистка показала фото з торжества

Аліна Гросу в своєму Інстаграм-блозі поділилася знімками з весілля.

Відома співачка і актриса Аліна Гросу і її коханий Роман Полянський погуляли на весіллі у друзів. Аліна була подружкою нареченої, а Роман – свідком. Знімками з торжества Аліна поділилася в своєму Інстаграм-блозі.

Аліна Гросу та Роман Полянський погуляли на весіллі у друзів

На весілля друзів Аліна одягла сукню власного дизайну. Тканину для наряду надала наречена для всіх свідків однакову. А ось дизайном і пошиттям сукні займалася Аліна. Так, вона підготувала найоригінальніше серед подружок нареченої плаття – з пір’ям і прозорою вставкою на талії.

Аліна Гросу в сукні власного дизайну
Аліна Гросу в сукні власного дизайну
Аліна Гросу та Роман Полянський погуляли на весіллі у друзів

Користувачі Мережі оцінили образ Аліни на весіллі і написали багато похвальних коментарів.

“У Вас дуже красиве і незвичайне плаття, гарного свята “, “Дуже красивий образ у Вас “, “Ви дуже красива пара “, “Аліна, я помітила що з Ромою ти розцвіла, стала ще красивіше, жіночні, видно що це твій чоловік “, ” Боюся уявити який ти будеш на своєму весіллі “, – пишуть коментатори.

До слова, сама Аліна Гросу зізнається, що заміж поки не збирається, хоч і має кохану людину. Дівчина вже має за спиною досвід невдалого заміжжя і тепер поспішати з цим не збирається.

До слова, новий коханий Аліни Гросу Роман Полянський теж раніше був одружений. У нього є дочка від першого шлюбу – 10-річна Марфа. Заради української красуні чоловік переїхав з Росії в Україну.

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.