Тіни Кароль показала рідкісні фото з мамою в день її народження: “Тіна – копія мами “

19 вересня мама Тіни Кароль Світлана святкувала день народження. Цей день артистка провела зі своєю мамою-іменинницею.

Відома українська співачка Тіна Кароль рідко спілкується зі своїми батьками. Незважаючи на те, що артистка перевезла своїх батьків з Івана-Франківська до Києва, бачаться вони пару раз на рік. Це пов’язано не тільки з щільним робочим графіком Тіни. За словами співачки, у них різні погляди на життя.

“Ми не так часто збираємося разом. У нас вже різний світогляд, але традиції треба берегти. Для нас традиції – це Різдво, Великдень і мамин день народження. Папа свій день народження любить святкувати на роботі “, – розповіла Кароль в одному з випусків програми” Зірковий шлях “.

Тіна Кароль з мамою і братом Станіславом
Тіна Кароль з мамою і братом Станіславом

19 вересня мама Тіни Кароль Світлана відзначала свій день народження. У цей день артистка була зі своєю сім’єю. Тіна Кароль показала кілька кадрів з мамою-іменинницею в своєму Інстаграм-блозі. На першому знімку мама Тіни Кароль Світлана позувала зі шматочком торта в руках, з якого горіла святкова свічка.

М
Мама Тіни Кароль

На іншому знімку Кароль прогулювалася по вулиці з мамою і в цей час зробила Селфі. Світлана була одягнена в сірий костюм, а сама співачка позувала без макіяжу і в домашньому образі.

Т
Тіна Кароль з мамою

Шанувальники Тіни Кароль тут же почали коментувати знімки і відзначили, що артистка схожа на свою маму.

“Красива іменинниця, з днем народження. Дуже вас любимо, спасибі за дочку “,” З днем народження, Світлана Андріївна! Бажаю, щоб життя Ваше була повноцінною, з приємними клопотами, геніальними ідеями і блискучими перемогами! “,” Тіна копія мама, схожі “, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.