Святослав Вакарчук вперше прокоментував народження сина: чому артист довгий час приховував факт батьківства?

46-річний Святослав Вакарчук зовсім недавно став батьком в перший раз. Однак ім'я матері дитини та інші деталі артист замовчує.

25 серпня в Мережі з’явилася інформація, що відомий український артист і політик Святослав Вакарчук вперше став батьком. При цьому було відомо, що дитина народилася пару місяців назад і весь цей час Вакарчук приховував факт батьківства. Тоді не сам Святослав, а прес-служба “Океану Ельзи” підтвердила цю інформацію. Стало відомо, що у Вакарчука народився син, якого назвали Іваном. Інші деталі народження первістка артиста замовчувалися.

Тоді в українських ЗМІ з’явилася інформація, що матір’ю дитини Вакарчука ймовірно є 39-річна Євгенія Яцута – продюсер ПРОДАКШНУ “Radioaktive Film”, вона займається зйомкою фільмів і кліпів, в тому числі і для групи “Океан Ельзи”.

Євгенія Яцута
Євгенія Яцута – ймовірна мати дитини Вакарчука

За непідтвердженою інформацією Євгена і Святослав складаються у відносинах близько року. Жінка має дочку від попередніх відносини. У цьому році її бачили вагітною.

Однак сам співак цю інформацію не підтвердив і про сина публічно говорити не збирається.

Однак нещодавно артист вперше дав свій коментар з приводу народження сина, повідомляє ТСН .

“В українських сім’ях, як і в багатьох інших сім’ях, батьки намагаються не афішувати своє особисте життя, щоб дати дітям в перший час повноцінно встати на ноги без зайвої уваги. Я дотримуюся цих традицій, думаю, всі українці мене в цьому розуміють “, – прокоментував Святослав Вакарчук.

 

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.