Андре Тан зізнався, чи готовий до нових відносин після розлучення – пройшло так мало часу

Навесні 2021 року модельєр і відомий модний критик Андре Тан оголосив про те, що він розлучається зі своєю дружиною. Причина - численні непорозуміння.

Звуть екс-дружину Андре Тана Аліна Харченко. Причина, по якій у пари почалися розбіжності, криється в тому, що Аліна захотіла бути самостійною і успішною. Тому відкрила свій бізнес в сфері дизайну. А Андре Тан планував, що буде підказувати у всьому дружині. А Харченко хотіла “набивати свої шишки ” і робити свої помилки. В цьому і не зійшлися.

38-річний Андре Тан залишається одним з найбажаніших холостяків країни

Андре Тан
Андре Тан

Природно, після розлучення за ним почали пильно стежити фанатки в надії дістати увагу самотнього і заможного чоловіка. Звичайно ж, журналістів почала більше цікавити особисте життя Андре. А раптом у нього вже хтось з’явився?

Однак модельєр каже – не поспішає шукати собі нові відносини. Поки він хоче зібратися з думками.

“Я хочу зробити перерву на півроку, надихатися свободою, а там далі подивимося “,

– заявив іменитий дизайнер в одному зі своїх інтерв’ю.

Леся Никитюк побувала на презентації колекції одягу від Андре Тана та Катерини Осадчої
Андре Тан з Никитюк

Раніше він коментував, який типаж жінок хотів би бачити поруч із собою. І каже, що більше не хотів би наступати на ті ж граблі, і будувати відносини з самодостатньою бізнес-леді.

“Бізнес-леді – однозначно не моє. Я вважаю, що для жінки дуже важливо сховатися за широкою спиною і відчути себе ніжною, маленької, прекрасної дівчинкою, яку завжди буде захищати її чоловік “,

– поділився дизайнер.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.