Ані Лорак вперше за 7 років записала пісню українською мовою і показала кадри з кліпу: “До мурашок “

Ані Лорак в 2014 році переїхала жити і працювати в Росію. З того часу вона не випустила жодної пісні українською мовою.

Судячи з усього, українська співачка Ані Лорак, яка багато років живе і працює в Росії, планує повертатися на українську сцену.

У серпні поточного року артистка дала перший за 7 років сольний концерт в Україні, а тепер анонсує вихід пісні українською мовою.

Так, 20 вересня Ані Лорак опублікувала в своєму Інстаграм-блозі кадри з кліпу на нову пісню і повідомила, що вже 24 вересня публіка зможе почути її нову пісню під назвою “бачила” і подивитися кліп. За словами співачки, це буде чесна балада про особисті переживання.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCUDN_dsl1rc%2F&is_from_rle

Користувачі Мережі дуже активно відреагували на цю новину. У коментарях фоловери пишуть, що з нетерпінням чекають нову пісню артистки.

“Це нарешті щось трапитися УРА!”, “Як красиво! З нетерпінням чекаємо! Нарешті то, довгоочікувана пісня українською! “,” Як же ми довго цього чекали! Уже рахую хвилини “,” Вау! Уже подобається “,” Кароліна, дуже сильно чекаємо пісню! Ви заінтригували! До мурашок “, – пишуть коментатори.

Варто відзначити, що зараз українська публіка набагато тепліше ставиться до Ані Лорак, ніж, наприклад, в 2014 році, коли активісти намагалися зірвати її концерт. Перше за 7 років виступі в Україні Ані Лорак пройшло спокійно, без провокацій. Одесити радісно зустріли співачку. Кароліна співала свої головні хіти, серед яких була парочка пісень українською мовою.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.