Олег Винник написав для Таюне пісню і зізнався, що буде “просувати” її на велику сцену: “Буду робити все”

Бек-вокаліста Олега Винника Таюне зовсім скоро може стати сольною виконавицею. Про це заявив сам "повелитель вовчиць".

Таїсія Сватко, вона ж Таюне, вже багато років є бек-вокалісткою відомого українського артиста Олега Винника. Однак нещодавно дівчина вразила своїх шанувальників, випустивши сольну пісню “Подруга”. Як виявилося пізніше, цю пісню написав сам Олег Винник і подарував її Таюне, яку, до речі, вважають таємною дружиною артиста.

В інтерв’ю програмі ” Ранок з Інтером ” Олег Винник зізнався, що буде робити все, щоб просунути свою бек-вокалістку на велику сцену.

“Таюне мені не чужа: це людина, яка зі мною постійно на сцені, ми тисячі концертів проїхали, стільки всього пережили разом. Я знаю, що люди її люблять, вони співають її пісні разом з нею. Тому я буду робити все, щоб у неї був свій репертуар, альбом, щоб вона могла заробляти на цьому терені собі на хліб “, – сказав Олег Винник.

Нагадаємо, чутки про те, що Олег Винник і Таюне офіційно одружені, з’явилися неспроста. Вони познайомилися ще в студентські роки і в Мережі можна знайти багато романтичних знімків з їхньої молодості. Крім того, на малій Батьківщині Олега Винника сусіди артиста підтвердили той факт, що він ще в 90-і роки одружився на Таїсії і у них є спільний син, який проживає в Німеччині.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Сам же Олег Винник подробиці особистого життя не розкриває. Артист дотримується образу головного серцеїда країни, а наявність дружини і дітей не дуже вписується в цей образ.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.