Настя Каменських сховала округлий живіт і станцювала для глядачів: приховувати вагітність все важче

Настя Каменських показала в своєму Інстаграм-блозі запальне відео і підігріла чутки про свою вагітність.

Настя Каменських і Потап разом вже багато років. Вони зіграли весілля в травні 2019 року, але відомо, що офіційно шлюб вони уклали набагато раніше, але до останнього приховували від публіки свої відносини. З дня весілля Потапа і Насті шанувальники регулярно підозрюють артистку в вагітності. Це пов’язано не тільки з тим, Каменських володіє пишними формами, а й з тим, що подружжя не раз зізнавалися, що мріють про дітей.

Настя Каменських і Потап

Нещодавно Настя Каменських, яка активно веде свій Інстаграм-блог, опублікувала свіже відео, яким в черговий раз підігріла чутки про вагітність.

На відео Настя постала в широких штанях і топі. На пояс вона зав’язала спортивну кофту і показала кілька танцювальних рухів.

“Танці зігрівають”, – підписала відео Каменських.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати ролик.

“А ви цілодобово така приваблива?”, “Настя, ви крута! Танцюю разом з Вами! “,” Потапу пощастило “,” Дитинку Вам треба, тоді по іншому затанцуешь, а поки порожня інфантильність “, – пишуть коментатори.

До слова і Потап і Настя в інтерв’ю зізнавалися, що мріють про дітей і, якщо “Бог дасть”, то вони обов’язково стануть батьками. Шанувальники підозрюють, що зіркове подружжя можуть мати проблеми із зачаттям.

Неймовірну історію кохання Насті Каменських і Олексія Потапенка дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.