В Україні хочуть заборонити концерти всіх російських артистів: постарався Кондратюк

Український телеведучий Ігор Кондратюк зареєстрував петицію до президента про заборону в Україні концертів російських виконавців.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Фейсбук .

“Сьогодні я створив петицію до Президента України за заборону концертів (гастролей, окремих виступів на фестивалях і корпоративах) російських артистів – громадян країни-агресора. Країни, яка в березні 2014 року окупувала Крим, а пізніше початку гібридну військову агресію. Для мене дико і безчесно, що на восьмому році війни в Україні не заборонено гастролі російських артистів “, – написав Кондратюк у своєму пості.

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

Телеведучий також нагадав слова Зеленського до його обрання президентом про війну – “бізнес на крові “. Він вважає, що ця фраза описує концерти російських артистів в Україні.

“Як любив говорити нинішній Президент України В. Зеленський – ” бізнес на крові “. Я вимагаю припинити цей бізнес. У світі близько 200 країн. Нехай до нас їздять з концертами мирні люди, а не глашатаї ” русского мира ” ! “- резюмував Кондратюк.

Петиція зареєстрована на сайті президента 21 вересня 2021 року. Для того, щоб ця петиція була розглянута, потрібно, щоб вона зібрала 25 тисяч голів за 3 місяці.

До слова, зараз російська шансоньє Любов Успенська гастролює по містах України з сольним концертом. Раніше Ігор Кондратюк висловив свою думку з цього приводу.

Банальна дурочка – прихильниця вбивці Х ** ла. Яка з * ань в голові керівників Палацу “Україна ” і їх кураторів? – написав Ігор в Facebook.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.