Виставила свій величезний віник: на Анастасію Волочкову знову накинулися коментатори

Теледіва Анастасія Волочкова часто виявляється в центрі різних скандалів. То вона сходить в туалет прямо у себе на газоні, то подасть в суд на сусідів.

Як відомо, своє життя Настя приховує. Звичайно, у неї то був залицяльник, то вони з ним розлучалися, то знову сходилися. Не встигнеш всю мільйонну аудиторію попередити про “гойдалках ” на любовному фронті, як в житті знову зміни.

Зараз Анастасія Волочкова вважає за краще замовчувати подробиці свого особистого життя, і не показує обранця. Однак часто публікує знімки з величезними букетами квітів, які коштують надзвичайних грошей. Природно, фанатам цікаво, хто ж той самий обранець, і чому він заради балерини так завзято розкидається грошима. Невже і справді любить?

В описі до щасливих фотографій балерина викладає романтичні підписи, натякаючи на те, що жінка щаслива і кохана.

“Це велике щастя-бути завжди обдаровує квітами і бути коханою! Кожен день я в оточенні квітів. Я їх дуже люблю! Тому даруйте мені квіточки частіше і більше! Але особливо я люблю отримувати Квіти на сцені! Це така радість-тримати їх в руках! Я ще не танцювала спектакль в Зеленограді, він відбудеться в суботу, а вже в квітнику “, – написала балерина Анастасія Волочкова.

Шанувальники плутаються в думках – хто ж є коханцем Насті?

Ось що пишуть в коментарях:

  • Сама собі замовила квіти
  • Навіщо Ви весь час випрошуєте квіти ?! Це, як мінімум, не пристойно! Хто вважає за потрібне, той подарує ..
  • Чому у зірки світового балету НЕ розхапали квитки вже в перший день-два?

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.