Буде холодніше, ніж листопад і грудень: погода на жовтень 2021 не втішить теплом

З огляду на приклади минулих двох років, українці чекають теплої осені. Однак поки, за станом на останній тиждень вересня, тепла не передбачається.

Народний синоптик Леонід Горбань в коментарі ТСН розповів, що майбутній місяць буде дуже холодним. І не буде за температурними антирекордів поступатися листопада і грудня.

Так, згідно з його розрахунками, в жовтні очікуються дуже холодна погода з заморозки, буде чимало і дощових днів.

осінь
осінь

Орієнтовна погода в жовтні 2021 року виглядає так:

  • 1-4 – сонця не буде, прохолода, похмура погода
  • 5-6 і 8-10 – дощові і похмурі дні
  • 11-19 – похмуро, холодно, вдень можливі просвіти, однак Сонця не буде
  • 14 – серйозні заморозки практично по всій території України
  • 20, 22-23 і 26 жовтня – дощі

з 27 жовтня і до 31 жовтня буде без дощів, сухо, але холодно. Чим ближче до кінця осені, тим частіше в Україну будуть приходити морози, які будуть триматися за кілька днів, а потім на час відступати.

осінь

Відзначимо, що перший сніг цього року очікується під кінець жовтня. На даний момент в кінці вересня сніг випаде в горах, а на решті території України.

До слова, аномально теплу зиму 2021-2022 теж чекати не варто. В цьому році Україна буде під впливом циклону, який принесе справжню снігову зиму і морози, місцями до -25 … -30 градусів. Тому утеплювати вже зараз!

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.