Настя Каменських підсиділа Катю Осадчу і стала телеведучою “Світського життя”

Зовсім недавно беззмінна телеведуча проекту "Світське життя " стала мамою маленького сина Данила.

Поки дитина потребує своїй мамі цілодобово, Катерина зовсім не може їздити на зйомки. Звичайно, телеведуча після пологів вже встигла показати ідеальну фігуру, однак на повноцінний робочий день повертатися поки що не планує. Замість неї працюють інші зірки.

Наприклад, співачка Настя Каменських на цьому тижні відвідала важлива подія і зустріла своїх колег-зірок. Про це стало відомо з інстаграм-аккаунта “Світського життя “.

Настя Каменських відвідала світський захід замість Каті Осадчої: поспілкувалася з колегами і задала кілька незручних запитань

“Зоряна спецрепортерша цього тижня – Настя Каменських. Разом шукали сенсації на National Bloggers Awards – і таки знайшли. Про яке весілля мріє реперша Алена Алена, як знайомиться з дівчатами в інстаграме кулінар Євген Клопотенко і що телеведуча Леся Никитюк подарувала колезі Сергію Притулі на ювілей – всі відповіді вже цієї неділі о 18.30 “,

– сказано в прес-повідомленні телепрограми.

Відзначимо, що минулого тижня журналістом програми був Володимир Дантес, чоловік Наді Дорофєєвої.

Зараз Каменських вирішила зайняти цю “посаду “. Слід також додати, що “Світське життя ” ніяк не заважає NK вести її звичну діяльність співачки. Коли вона збирається в декрет – поки невідомо. Але навіть зараз, після двох спільних років життя з Потапом вони не наважуються завести своїх спадкоємців.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.