Оля Полякова розповіла, як в дитинстві батьки при ній займалися продовженням роду: “Я лежала і ридала”

Оля Полякова у відвертій розмові з Машею Єфросиніною розповіла про свою дитячу травму.

Нещодавно телеведуча Маша Єфросиніна разом з Олею Поляковою запустили свій новий авторський проект на YouTube під назвою “Дорослі дівчатка”. У цьому шоу зірки телебачення будуть обговорювати делікатні теми пов’язані з подружнім життям, вихованням дітей та інше.

Оля Полякова та маша Єфросиніна в шоу Дорослі дівчинки
Оля Полякова та маша Єфросиніна в шоу Дорослі дівчинки

24 вересня вийшла друга серія Ютуб-шоу “Дорослі дівчинки”, де Оля Полякова та Маша Єфросиніна обговорили тему виховання важких підлітків.

Так, Єфросиніна торкнулася теми підлітків і інтимного життя батьків.

“У 13 років починається період сепарації від батьків, і не приведи господи, щоб в цьому віці дитина знала, що батьки в сусідній кімнаті займаються с * ксом “, – сказала Єфросиніна.

Оля Полякова підтримала цю тему і розповіла свою історію з дитинства.

“Я розповім, яка травма була у мене з цим пов’язана. Я жила в одній кімнаті з батьками. Прокинулася, мама стогнала, був певний скрип. І я лежала в ліжку і плакала, бо мені здавалося, що він завдає їй дикі страждання “, – поділилася артистка.

Полякова зізналася, що не розуміла, що відбувається.

“Я думала, їй, напевно, погано, якщо вона стогне. Причому я про с * кс все знала, але не могла це з’єднати з мамою “, – розповіла Оля.

До слова, Оля Полякова зростала не з рідним батьком, а з вітчимом, з яким у неї склалися дуже добрі стосунки.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.