Як українські артисти відреагували на заборону давати концерти

В Україні знову стрімко зростає кількість хворих ковідом. Через це уряд прийняв ряд рішень, які зменшують масові зібрання.

Природно, під заборону потрапили і концерти українських артистів, ніж ті залишилися незадоволені. Під час минулої хвилі карантину в першу чергу співачка Оля Полякова виступала і розповідала про те, що вона залишилася без копійки через заборону концертів. Як пише видання Обозреватель, зараз різні артисти висловилися в сторону нового локдауна.

Група “Океан Ельзи “

Океан Ельзи і Бумбокс образилися на Зеленського за те, що на концерті 24 серпня заспівали їхні пісні без дозволу
Океан Ельзи

Артисти відзначили, що правила локдауна дотримуватися будуть, але з нюансами. Зокрема, якщо буде повна заборона на концерти, то колектив “Океан Ельзи ” продовжить роботу над новими музичними композиціями у студії.

“Якщо введуть локдаун, то ми продовжимо працювати, як і в разі, якщо не введуть. Будемо працювати в студії над новим альбомом, піснями. У нас на даний момент немає планів на концерти в Україні в наступному році “, – коментує прес -служба групи “Океан Ельзи “.

Олександр Пономарьов

Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов

Пономарьов каже – для нього адекватне сприйняття ситуації важливіше грошей, тому він готовий відмовитися від концертів. Однак свою творчість припиняти не планує, і буде творити в домашніх умовах.

Український співак Олександр Пономарьов заявив, що для нього гроші – не головне, тому в разі можливого локдауна він не буде організовувати концерти, тому що не хоче ризикувати здоров’ям людей.

“Якщо в Україні введуть локдаун, то на мою творчість це не сильно вплине, ми – музиканти – робимо все при дотриманні всіх заходів безпеки. Якщо заборонять концерти, то, звичайно ж, моїх виступів не буде. Я не бажаю, щоб мої шанувальники захворіли. Мені не так сильно потрібні гроші, щоб я ризикував людьми, яким подобається моя творчість, та й в принципі будь-якими людьми “.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.