Влад Яма показав, як проводить відпустку з дружиною в одеському готелі

Танцюрист Владислав Яма зі своєю дружиною Ліліаною Кудлай відправився до Одеси на вихідні. Там вони зупинилися в популярному готелі.

Влад показав, як вони з дружиною проводять вільний час в готелі. Зокрема, в їх номері є СПА, де вони зробили кілька атмосферних фотографій.

“Є проблема. Вже третій день не можемо забрати дитину з Kids Club. Персонал – дуже привітний, їжа – смачна, СПА – чудовий, басейнів – безліч, а от сина практично не бачимо. Хоча в такому номері неможливо було б не влаштувати собі “романтик “,

– написав хореограф Влад Яма в описі до публікації.

Влад Яма з дружиною Ліліаною в Одесі
Влад Яма з дружиною Ліліаною в Одесі
Влад Яма з дружиною Ліліаною в Одесі
Влад Яма з дружиною Ліліаною в Одесі
Влад Яма з дружиною Ліліаною в Одесі
Влад Яма з дружиною Ліліаною в Одесі

Нагадаємо, що Влад Яма в шлюбі зі своєю дружиною Ліліаною Кудлай з 2015 року. У них є спільний син, якого звуть Леон.

Дана пара вважається однією з найміцніших в українському шоу бізнесі. Український танцюрист і хореограф – дуже сімейна людина. Весь свій вільний час він проводить з дружиною і сином, яких любить більше всього на світі. Понад п’ять років Влад і Ліліана щасливі в шлюбі, і в цьому їм допомагають три прийоми, якими поділилася дружина зоряного судді шоу “Танцюють всі “.

Перше, на чому наголошує Ліліана в інтерв’ю виданню today.ua – це можливість розуміти жарти один одного, бути на одній хвилі гумору, “відчувати ” настрій свого партнера. Друге – відчувати, що ти на одній хвилі з партнером в будь-якій ситуації. І третє – це поважати почуття і інтереси свого партнера.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.