День народження Ані Лорак: важка доля, шлях до слави і невдале особисте життя

27 вересня відома співачка Ані Лорак святкує 43-й день народження. Про творче та особисте життя артистки, читай далі в матеріалі.

Успішна і популярна Ані Лорак має дуже непросту долю. Кароліна Куєк (справжнє ім’я Ані Лорак) народилася в маленькому українському містечку. Батьки Лорак розлучилися ще до її народження і дівчинка разом з двома старшими братами жила з мамою. Сім’я проживала дуже бідно, адже однією маминої зарплати на всіх не вистачало. Через злиднів мати Кароліни прийняла рішення віддати дітей в інтернат.

Ані Лорак з мамою і братами в дитинстві
Ані Лорак з мамою і братами в дитинстві

У 13 років Ані Лорак взяла участь у музичному фестивалі “Первоцвіт”. Там вона посіла друге місце і витягнула по-справжньому “золотий квиток”. Співачку зауважив продюсер Юрій Фальоса. Він запропонував Кароліні підписати з ним контракт і бути її музичним продюсером. Мама майбутньої артистки відразу ж погодилася на пропозицію чоловіка, адже це був шанс вирватися з убогості.

Однак Юрій Фальоса бачив в юній дівчині не тільки талант, вона приваблювала його як дівчина. Незважаючи на те, що чоловік був набагато старший, мав дружину і дітей, він закрутив роман з Ані Лорак і почав з нею разом проживати. Роман артистки і Фальоси тривав 8 років. Вони розлучилися, так і не зареєструвавши шлюб офіційно.

Юрій Фалеса і Лорак
Юрій Фалеса і Лорак

Коли Ані Лорак була на піку популярності, вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу відпочинку в Туреччині. Ця була перша щира любов Ані Лорак. Вона була зіркою світового масштабу, а він звичайним працівником готелю. Однак співачка по вуха закохалася в турка і незабаром вийшла за нього заміж. Кароліна і Мурат прожили в шлюбі 10 років. Співачка подарувала чоловікові бізнес – мережа нічних клубів. У шлюбі у них народилася дочка Софія. Однак Мурат не оцінили “старання” своєї дружини і почав їй зраджувати. Після того, як факт зради чоловіка Ані Лорак був оприлюднений в Мережі, співачка вирішила подати на розлучення.

Ані Лорак і Мурат
Ані Лорак і Мурат

Зараз Ані Лорак активно будує свою кар’єру, а про особисте життя вона поки не думає. А ось її колишній чоловік Мурат не так давно зробив пропозицію руки і серця 25-річної красуні.

Більше про особисте і творче життя Ані Лорак дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.