Настя Каменських взагалі сором втратила: показала що творить в ліжку з Потапом

Співачка NK настільки відкрита до публіки, що фанати не перестають дивуватися - що ще вона може без сумніву продемонструвати аудиторії?

Чи може дружина Потапа роздягнутися? Запросто! Вона вже не раз демонструвала фото свого “горіха ” і наражалася як на схвальні, так і на негативні коментарі. Проте, зірка продовжує відкрито тягнутися до своїх фанатів, демонструвати навіть особисті моменти з Потапом. Наприклад, недавно вона поділилася забавним відео, як перекидається з чоловіком на ліжку.

Хтось може відео схвалити, і сказати, що воно дуже миле, сьогодення і душевне. А хтось інший може його засудити, сказавши, що NK занадто багато “ідеальної ” життя показує публіці. Хвалиться чи що?

Сама артистка, хоч і прислухається до думки фанатів, все ж намагається бути радісною і щирою для всіх, а ще самостійно вирішує що їй публікувати, що не потрібно показувати аудиторії.

“Найсолодші пару годин після гастролей і перед довгою зйомкою “,

– написала українська суперзірка в описі під відео.

Шанувальники в коментарях пишуть, що на закоханих можна дивитися вічно.

Нагадаємо, подружжя Олексій Потапенко та Анастасія Каменських живуть в елітному котеджному містечку недалеко від Києва. Настя Каменських і Потап часто проводять час саме вдома. У себе вдома їм не нудно, адже по сусідству живуть куми – Катерина Осадча та Юрій Горбунов. Естрадні пари часто ходять один до одного в гості, щоб скрасити своє дозвілля і поспілкуватися. Навіть після пологів Осадчої телеведучі не стали рідше бачитися, адже живуть через паркан.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.