Як виглядають дружина, дорослі діти і внуки лікаря Євгена Комаровського (Фото)

Євген Комаровський - найвідоміший педіатр країни, який ділиться порадами з молодими батьками і розповідає про найважливіші аспекти виховання та здоров'я дітей.

Хоч Євген Комаровський особистість медійна, про свою сім’ю він не звик розповідати.

Однак нещодавно він дав невелике інтерв’ю програмі “Зірковий шлях”, в якому розповів про непростий життєвий шлях і заговорив про свою сім’ю.

Євген Комаровський в шлюбі вже 40 років. Його дружина – Катерина Комаровська все життя пропрацювала дитячим офтальмологом, а зараз вона знаходиться на пенсії.

Ж
Дружина доктора Комаровського

“Одружився молодим і дурним після четвертого курсу. До сих пір не перестаю дивуватися, як це мені так з першого разу пощастило “, – розповідає про свій шлюб Комаровський.

У шлюбі у Катерини і Євгена народилося двоє синів – Дмитро (1982) і Андрій (1988).

Старший син Комаровського займається програмуванням, а молодший – фармацевтикою.

Доктор Комаровський з синами

Комаровський зізнається, робив все, щоб його сини не пішли в медицину.

“Медицина – це кров, бруд, сльози, зловтіха. Це коли у тебе вмирає дитина, а всі твої колеги радіють: ” О! У Комаровського дитина померла “. Тому я зробив все, щоб мої сини не стали лікарями. У нас всіх медиків – одна невістка, яка ветеринар за освітою “, – розповів лікар.

Євген Комаровський вже тричі дідусь. У нього двоє онуків і одна внучка. Лікар-педіатр дуже часто показує онуків в своєму Інстаграм-блозі.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.