Доктор Комаровський рекомендує скасувати уроки фізкультури в школі: причина і пояснення

Медик Комаровський завжди дає дієві поради щодо здоров'я. І часто вони повністю руйнують стереотипи.

Наприклад, зараз найвідоміший медик країни раптово заявив – насправді уроки фізичної культури в школах потрібно скасувати, так як вони не несуть особливої користі.

Чоловік аргументував свою думку тим, що дитина повинна займатися в день спортом близько сорока хвилин. Можна скасувати уроки два-три рази на тиждень, і ввести щоденний обов’язковий цикл спорту після занять.

Це дозволить зробити фізичні навантаження регулярними і привчити до них зростаючий організм.

Таку думку заслужений український педіатр озвучив в ефірі програми “Підсумки місяця з доктором Комаровським ” на одному з українських телеканалів.

доктор Комаровський
доктор Комаровський

“Після уроків діти не повинні бігти додому, не повинно бути уроків фізкультури. Треба після уроків в школі залишитися на спорт. Кожен день! Ось як треба міняти все “,

– сказав доктор Комаровський.

Відзначимо, раніше доктор Комаровський був лікарем. Свою професію отримав через те, що сам був з родини лікарів. Однак потім зрозумів, що його приваблює сфера медіа і публічність, тому вирішив вести своє шоу.

Євген Комаровський
Євген Комаровський

Пізніше його програма стала набирати популярність і зробила відомим на всю країну. На даний момент доктор Комаровський є експертом і безумовним авторитетом у вирішенні багатьох питань педіатрії. Він навіть був радником президента, і все пророкували йому посаду глави Міністерства охорони здоров’я України. Однак той вирішив не йти зі своєї сфери і просто продовжувати діяльність.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.