Молодий, худий і без бороди: як виглядав Потап до популярності і знайомства з Настею Каменських?

Потап - один з найвідоміших реп-виконавців України, який блищить на сцені понад 20 років. Далеко не всі шанувальники артиста пам'ятають, яким він був на початку кар'єри.

Олексій Потапенко ще з юнацьких років писав пісні і хотів стати артистом. Однак слава до нього прийшла лише в 2006 році, коли він створив дует “Потап і Настя”.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Першу музичну групу Потап створив у віці 16 років. Це був 1997 год. Однак група не стала популярною. З 2002 по 2006 рік виконавець брав участь у групі “Вхід у змінному взутті (ВУЗВ)”. Група складалася з 5 артистів, які виступали в жанрі Реп, Хіп-хоп, R ‘n ‘ B.

29 вересня Потап у своєму Інстагра-блозі опублікував архівний кадр, як раз з часів участі в групі “Вхід у змінному взутті (ВУЗВ)”.

На фото молодої Потап позував у вільних зелених штанях і синій сорочці. Тоді він був ще без бороди і набагато стрункішою, ніж зараз.

“Вхід У Змінному Взутті Стеганов, Веркулич і Я, колишній фан цієї групи, але тут вже учасник, це 2000 якийсь”, – підписав фото Потап.

Користувачі Мережі тут же відреагували на знімок в коментарях.

“Про пам’ятаю цю групу. Одна з кращих, на той час. “,” Весело було, друзі, а ви пам’ятаєте ті часи? “,” А час іде “,” Красавчики “, ” Класна була група “, – пишуть коментатори.

Більше про творчого та особистого життя Потапа і його дружини Насті Каменських дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.