Постійно посміхається: найпозитивніша тварина живе в Австралії (Фото)

Ця тварина просто світиться від щастя. Називається вона квокка, і це найпозитивніший звір в усьому світі.

Тварина родом з Австралії, і відноситься до сімейства кенгурових. Але на відміну від кенгуру, квокка дуже любить людей і фотографуватися. Розміром цей звір, як середня собака або велика домашня кішка. Важить квокка від 2 до 5 кг. Пересувається стрибками на задніх лапах до 2 метрів.

Квокка постійно посміхається, навіть під час прийняття їжі і коли спить. Кумедний звір живе тільки в дикому середовищі. А якщо хтось захоче забрати квокку додому, то може отримати штраф. Тому заради таких унікальних кадрів потрібно йди в гості до тварини. А за печеньку квокка вам подарує море позитиву.

 "" "" "" "" "" "" ""

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.