Віктор Павлик пообіцяв дружині розлучення, якщо вона зробить це (фото)

Катерина Репяхова - четверта дружина українського музиканта Віктора Павлика. Їх різниця у віці - 28,5 років.

Звичайно, якщо у подружжя велика різниця у віці, і вони представляють різні покоління, не дивно, що на багато побутові речі у них різні погляди. Катя Павлик переконує – живе в гармонії та злагоді зі своїм чоловіком, проте все ж іноді їх думки не сходяться.

Наприклад, якби Катя захотіла собі зробити пластичну операцію, то Віктор Франкович Павлік б цього не оцінив аж до того, що розлучився б зі своєю коханою. Про це Катя Репяхова повідомила у себе в Інстаграм-історії, відповідаючи на питання шанувальників, чи планує вона робити пластику носа.

Хоча, скоріше, це був не питання, а спроба якось образити Катерину.

“Краще зробити ніс, він все псує “,

– написала фоловерів Катерини Павлик (Репяховой).

Молода мама коротко і зрозуміло відповіла на безпідставні претензії.

“Чоловік сказав розлучиться, коли я зроблю ніс. Він мене полюбив за мій ніс. Так що доведеться вам терпіти, мила дівчина. Ну або відписатися, як варіант “,

– зазначила Катерина Репяхова.

Скріншот Інстаграм Катерини Павлик
Скріншот Інстаграм Катерини Павлик

Нагадаємо, що в червні 2021 року Єкатерина Репяхова подарувала Віктору Павлику сина. Це їх перша спільна дитина. Назвали хлопчика Михайлом – за бажанням подружжя. А ось хрестили в церкві за наполяганням батька.

Катерина висловлювалася в Інстаграм, що хотіла відмовитися від хрестин сина, проте поважає думку свого старшого чоловіка, і розуміє, що він – представник іншого покоління, і йому це дуже важливо.

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.