Наташа Корольова “продала” дочку: як співачці вдавалося приховувати дитини навіть від свого чоловіка? (Відео)

Наташа Корольова - королева не тільки сцени, але і скандалів. Ще недавно мільйони людей обговорювали те, як погано повівся з нею Тарзан, який попався на зраді.

І ось минуло зовсім мало часу, як співачка розбурхала – у неї на боці є дочка. Тарзан був ошелешений цим визнанням в ефірі програми “Секрет на мільйон “. Звідки ця дитина? У скільки його оцінила рідна мати і яке було – зізнатися в такому на всю країну?

Наташа Корольова “продала” дочку: як співачці вдавалося приховувати дитини навіть від свого чоловіка?

Нещодавно в ефірі програми “Секрет на мільйон ” 48-річна заслужена артистка РФ Наташа Корольова зізналася, що є біологічною мамою дівчинки, яка народилася в США у її друга-гея.

Королева розповіла, що її друг – киянин, який вже довгий час живе в США. Працює в IT-індустрії. І його найбільшою мрією всього життя – було завести дитину. Однак звичайним способом він не зміг стати батьком.

Це стало доволі гучної новиною – природно, дуже багато людей засудили її за те, що вона нібито “продала ” дочка. Інші звинувачували дружину Тарзана в тому, що це нібито незаконно. Але чи дійсно це так?

Репродуктолог Оксана Биковська в ефірі програми “Пусть говорят ” від 29 вересня 2021 року розповіла – не варто шукати кримінал у тому, що Наталя Корольова подарувала або продала комусь свою яйцеклітину.

Скільки ж варто було Наташі Корольовій – завести дитину на стороні? Кажуть, що закордонний друг українсько-російської співачки заплатив їй 50 біткоіни, що в перекладі на іноземну валюту – понад два мільйони доларів.

Співачка Азіза в ефірі програми відзначає – це далеко не остання трата дружини Тарзана. Адже ще потрібно платити за зберігання матеріалу.

Експерти програми “Пусть говорят ” відзначили, що народження цієї дитини сурогатною матір’ю – це величезна травма для жінки. Нехай Королева регулярно і їздить в США, проте вона документально уклала договір, що ніяких претензій на дитину не має.

Чоловік співачки Наташі Корольової Сергій Глушко зізнався, що вражений новиною про народження у дружини позашлюбної дочки. Він заявив, що відноситься до цієї інформації з радістю. В якийсь момент 51-річний Глушко підскочив з дивана і почав кричати: “Це прекрасна новина, побільше б таких клонів, і на нашій планеті все буде краще “.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.