Тест на уважність: знайдіть 3 відмінності на картинці з котиком

Даний тест на уважність дуже простий. Його можуть вирішити діти, або ті, хто давно не тренувався в якості "розминки".

В кінці статті ми опублікуємо відповідь, щоб ви самостійно могли зрозуміти чи правильно ви знайшли відмінності. А поки ми розповімо про важливість проходити тести на уважність і чому вони потрібні.

Якщо ви давно не проходили тестів на уважність, то пропонуємо вам цей дитячий варіант, щоб розім’ятися. Знайдіть всього три відмінності на картинці з котиком.

Тест на уважність: знайдіть 3 відмінності на картинці з котиком
Тест на уважність: знайдіть 3 відмінності на картинці з котиком
Тест на уважність: знайдіть 3 відмінності на картинці з котиком
Тест на уважність: знайдіть 3 відмінності на картинці з котиком

Увага – це важливе явище. Воно потрібно по всюди – в роботі, на дорозі, в спілкуванні. Воно допомагає не випускати з уваги важливі деталі. І багато в чому воно подібно м’язі – якщо його не тренувати, воно перестає бути вашою сильною стороною.

Тому тести на увагу проводять і в садку, і в школі, і навіть при прийнятті на роботу. Часто фахівці з підбору персоналу просять кандидатів пройти прості і не дуже прості тести, щоб оцінити, наскільки людина уважний до дрібниць. І часом саме цей показник впливає на те, чи візьмуть його на роботу.

Відповідь на головоломку

Нижче на картинці ви можете побачити, де саме були зашифровані ці розбіжність. Як, у вас вийшло відгадати і як багато часу ви на це витратили? Напишіть в коментарях наскільки легкою або складною була для вас ця задачка!

Тест на уважність: знайдіть 3 відмінності на картинці з котиком - відповідь
Тест на уважність: знайдіть 3 відмінності на картинці з котиком – відповідь

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.