31-річна дочка Люби Успенської живе в клініці, щоб не бачитися з мамою

У Тетяни Плаксін і її зіркової мами Любові Залмановна Успенської останні кілька років дуже важкі і напружені взаємини.

Любов Успенська розповідала, що після того, як її дочка під час відпочинку за кордоном впала з велосипеда, у неї спостерігаються сильні психічні розлади. Мати намагається бути поруч. Однак за словами 31-річної Тетяни Плаксін, ситуація виглядає злегка інакше.

Зокрема, рік тому Таня розповіла журналістам, що мати замикає її, може підняти на неї руку, чинить моральний тиск. Після виходу програми буквально через пару днів Плаксина заявила – все зовсім не так, і журналісти вирвали її слова з контексту.

Любов Успенська і її дочка Тетяна Плаксина
Любов Успенська і її дочка Тетяна Плаксина

Шанувальники запідозрили, що шансоньє Любов Успенська могла чинити тиск на свою дочку, і тому вона відмовилася від своїх слів.

Зараз історія повторюється: Любов Успенська відправила доньку в клініку

Як повідомляє видання Зая.Ру, Любов Залмановна знову переживає кризу у відносинах зі своєю дочкою. І відправила єдину кровну спадкоємицю в клініку.

Тому Плаксина недавно зробила пост в Інстаграм, де написала – її замкнули і забрали телефон. Правда, через пару днів пост видалила і написала, що її нібито зламали.

Люди, які тісно спілкуються з Тетяною Плаксін, стверджують – мати дійсно тисне на дочку.

“Її повинні були виписати два тижні тому, але Таня не погодилася. Улаштувала скандал і написала, що не хоче жити з матір’ю. Вона скаржилася, що мати її нікуди не пускала, у неї не було своїх грошей “,

– поділився знайомий Плаксін в програмі “Ти не повіриш! ” На НТВ.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.