Анастасія Приходько розповіла, що стало причиною її анорексії: не обійшлося без мами

Співачка і відома теледіва Анастасія Приходько зараз виглядає красивою і доглянутою. У неї чудова фігура і приємна зовнішність.

Однак недавно шанувальники дізналися ту правду, яку зірка приховувала багато років – насправді в 18 років у неї почалася перша стадія анорексії. Підлітковий вік сильно затягнувся, були проблеми з людьми, яких Настя вважала друзями, були дуже напружені стосунки з мамою. І майбутня співачка вирішила худнути, помилково думаючи, що це буде ідеальним рішенням для виходу з ситуації, що склалася.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

“Я пішла з дому, а потім довела себе до такого стану … Я втомилася від чергової маминої ” любові “. Тоді в її житті з’явився новий чоловік і у мене вже не було сил все це терпіти! Мені було 18, я важко це все переживала! “,

– розповіла знаменитість і багатодітна мама, співачка Анастасія Приходько в інтерв’ю виданню “Факти “.

Проте, єдине, що отримала Настя – це тільки проблеми зі здоров’ям. Зараз зірка стверджує, що теоретично вийти з такого стану без допомоги сторонніх професіоналів можна, проте їй допомогла психолог і її краща подруга.

Зараз Анастасія Приходько стверджує – за часів свого повноліття від мами дуже віддалилася. Брала її допомогу лише тоді, коли зрозуміла – це останній шанс зблизитися із зірковою матір’ю.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

Всім дівчаткам, дівчатам і жінкам Анастасія Приходько дає свою пораду – слухайте тільки себе і не женіться за примарними недосяжними ідеалами. Це до добра не доведе.

“Потрібно просто розуміти, що це все до добра не доведе. Потрібно слухати себе і вміти говорити з самим собою! Мені це завжди допомагало, бо, як правило, не було можливості поговорити з кимось “,

– резюмувала екс-учасниця пісенного конкурсу “Євробачення “.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.