Дантес уперше розповів, чому помер його батько

Володимир Дантес, більше відомий як стендап-комік і співак, вперше розповів про те, як не стало його батька.

Український співак Володимир Дантес втратив батька, коли йому було 22 роки. Тільки зараз артист розсекретив, що його тато помер через інсульт.

Свою таємницю чоловік Надії Дорофєєвої видав в інтерв’ю журналістам програми “ЖВЛ “, яка виходить на телеканалі 1 + 1.

Нещодавно Володимир Дантес повернувся в сольну кар’єру

До цього у нього був досить тривалий період, коли артист ніде не виступав і не знімався.

Незважаючи на те, що над ним жартували, мовляв, живе за рахунок своєї дружини Наді, ситуація була серйозна. У артиста була творча депресія.

Володимир Дантес прокоментував смерть тата

Володимир Дантес
Володимир Дантес

“Інсульт стався в 50 років і все. Дуже швидко. Він був спортсмен, качок. Він приїхав на обід, їв. На якомусь каналі був святковий концерт і там я співав, стояв на сцені і співав ” Дівчинку Олю ” . і тато їв і впав “, – розповів чоловік української співачки Надії Дорофєєвої.

Володимиру боляче згадувати цю тему, адже в дитинстві він дуже погано спілкувався зі своїм батьком, і зараз шкодує, що втратив багато часу.

Дантес розповів, що найболючіше було – це видалити номер телефону батька. У цей момент він відчував навіть більше болю, ніж на похоронах.

“Ось тут тебе розриває. Ти видаляєш людини з життя “, – резюмував Володимир Дантес, нинішній чоловік співачки Надії Дорофєєвої та український стендап-комік.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.