Чоловік зробив пародію на типові фотографії дівчат на пляжі (Фото)

Заради таких незвичайних фотографій, чоловік навіть смугастий бодік одягнув.

Без телефону з камерою сучасні люди нікуди не підуть. Багато хто любить фотографувати при чому все: рідних, їжу, домашні квіти і тварин. А коли людина знаходиться на природі, то починається майже професійна зйомка. А коли справа доходить до відпустки, пляжу і моря, то всі навколо фотомоделі. Напевно, у вас теж повно фотографій з курорту.

Але що тільки люди не роблять заради вдалого кадру. Скільки зусиль йде на те, щоб потім тобі знайомі або зовсім чужі люди поставили той «лайк».

Чоловік на ім’я Віктор Водолазький вирішив повторити пляжні фотографії, які публікують сучасні дівчата. Роль моделі виконав імпозантний Тимофій Трефілов.

Ви тільки гляньте, які смішні, але правдиві знімки вийшли. Упевнені, що ви впізнаєте ці пози. Можливо, навіть ви так позували колись. А якщо ні, то це прекрасна можливість, щоб повторити.

Фото на море
Фото на морі
Мужчина пародирует девушек
Чоловік пародіює дівчат

 "" "" "" "" "" ""

Популярне

Схожі статті

Улюблений рецепт усіх італійців! Вперше бачу таке ніжне тісто: вологий і дуже смачний сирний пиріг

Сирний пиріг за цим рецептом виходить нереально ніжним, повітряним і дуже смачним. При цьому готується він дуже просто з доступних продуктів.

Цукор не додаю і кладу багато зелені: мій ходовий рецепт солоних сирників, які виходять смачніші за звичайні

Солені сирники з зеленню стануть відмінним доповненням до будь-якого обіду або вечері. Для тих, хто не любить солодке, цей варіант приготування стане чудовою та смачною альтернативою.

Цей сімейний десерт просто тане в роті: ніжний і ароматний яблучний пиріг. Весь секрет в особливому тісті

Усі ми любимо смачну випічку, без гарного десерту важко уявити затишний вечір. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт манного пирога з яблуками, який сподобається кожному з першої спроби.