facebook

“Чудесні дітки “: Галкін показав, як водив Лізу і Гаррі на день народження до друзів

Максим Галкін у вільний від роботи час забезпечує дозвілля своїх діточок, знайомить їх з іншими дітьми своїх друзів.

Галкін – дуже товариська людина, тому часто ходить в гості. Нещодавно сімейство Пугачова-Галкін вирушило на день народження до товариша. Максим Галкін показав звідти два чарівних фото своїх спадкоємців. На знімках діти, очевидно, співають в караоке.

“У суботу чудово відсвяткували день народження Вероніки Ніколаєвої. Ось її чудові батьки @igor_nikolaev_music і @uliaveronika надіслали такі фото прекрасні! “, – написав Максим Галкін.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCU7cOcEMxrz%2F%3Futm_medium%3Dcopy_link&is_from_rle

Природно, ці фотографії (як і всі інші) набрали безліч лайків і захоплених коментарів шанувальників зіркового подружжя. Ось що пишуть фанати:

  • сладючіе оооооочень)
  • Чарівні, виховані, розумні, талановиті діти! А хіба могло бути інакше?
  • А в моєму дитинстві всі фотки з дня народження були на тлі килима
  • Органічно виглядають обидва з мікрофонами
  • Який у Гарюші мрійливий погляд! Ну а Лізавета, ясна річ, принцеса!
  • Талановиті діти талановитих батьків, нехай і далі зростають такими зірочками!
  • А де аудіо? Хочеться послухати виконання Гаррі і Лізи !!

Шанувальники відзначили, що той факт, що Гаррі і Ліза Галкін на фото позують з мікрофонами – це дуже символічно. Значить вони в майбутньому підуть по стопах своїх зіркових батьків і ризикують зв’язати своє життя з шоу бізнесом. Хоча Алла Борисівна і Максим ще ніяк не коментували, що буде, якщо діти виявлять бажання йти за тими ж стопах, що і їх батьки.

Популярне

Схожі статті

“Я щаслива!”: 37-річна Леся Нікітюк на честь дня народження вбралася у сукню, яка відкрила усі принади

Телеведуча Леся Нікітюк нещодавно відсвяткувала своє 37-річчя. З нагоди свята зірка показала шанувальникам розкішне вбрання, продемонструвавши не менш розкішну фігуру.

Більше на батька-турка не схожа: Лорак показала, як виглядає її 13-річна донька – вже не дівчинка, а пані

Співачка Ані Лорак вперше за довгий час показала свою 13-річну доньку Софію від першого шлюбу. Дівчинка, яка в ранньому віці була копією батька-турка, виросла і дуже змінилася.

Оля Полякова повторила за Шерон Стоун, а Маша Єфросиніна – за подругою: помірялися довжиною ніг

Днями Оля Полякова посвітила на відео довгими ніжками, перекидаючи їх одна на одну, неначе Шерон Стоун. Маша Єфросиніна вирішила не відставати від подруги й теж похвалилася довжиною кінцівок.

Вже є претенденти на “Холостяка 14” та “Холостячку 3”: Бакланов, Цимбалюк, Анна Трінчер – а СТБ в курсі?

Ще не вийшов у ефір "Холостяк 13", а вже точаться розмови, хто стане головним героєм наступного сезону реаліті-шоу. До речі, телеглядачі не проти переглянути й проєкт "Холостячка 3".

“Посивіли та постаріли”: відомих співаків неможливо впізнати – що з Олегом Скрипкою та Сергієм Бабкіним?

Олегу Скрипці 60 років, Сергію Бабкіну – всього 45. Та сивина, що вдарила в бороду музикантам, схоже, якимось чином їх прирівняла. Отже, й вигляд обоє мають майже ідентичний.

“Оля і Гріша бажають вам доброго ранку”: розлучений Бакланов забув про Цимбалару й підхопив на руки іншу

Григорій Бакланов останнім часом викликає до себе особливу увагу. Напевно, тому що розлучився й холостякує. Всім цікаво, хто стане наступним коханням актора. Невже оця тендітна білявка?