Міка Ньютон відповіла на питання про Крим і чи збирається виступати в Росії

Українській співачці Міці Ньютон не раз задавали питання, чи збирається вона виступати в Росії.

Так як у неї залишається там безліч шанувальників, і вона раніше (раніше 2014 року) часто там виступала, тому зараз її хотіли б запрошувати на виступи. Однак Ньютон в своєму висловлюванні щодо концертів в Росії була категорична. Вона зазначила, що на постійній основі живе в США, приїжджає в Україну, готова давати концерти в Україні. Однак в Росії виступати не планує. Для неї це питання не підлягає обговорень.

“Є дуже багато питань з Росії та приїду я. Почнемо з головного, я – українка! І завжди жила в Україні. Я не люблю говорити про політику, але проти того, що відбувається між нашими країнами. Я проти війни! І вважаю , що Крим – це Україна! я поважаю всіх своїх шанувальників з різних куточків світу, але в цьому питанні я принципова. І відмовляюся від всіх виступів в Росії (включаючи корпоративи) вже багато років “, – зазначила Міка Ньютон.

Міка Ньютон
Міка Ньютон про виступи в Росії

Невідомо, як саме шанувальники відреагували на це висловлювання, оскільки у артистки дуже багато слухачів з Росії. А інформацію вона написала в розділ “Історії “, тому переглянути свіжі коментарі користувачів неможливо.

Нагадаємо, що раніше Міка Ньютон розповіла про те, як перемогла онкологію. Їй допомогли українські лікарі. Діагностували пухлину в США, проте через деякі проблем їй довелося приїхати в Україну і продовжити лікування тут. Саме завдяки своєчасному втручанню проблему вдалося вирішити і зараз співачка Міка Ньютон живе повноцінним життям.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.