Як виглядають мами Брежнєвої, Каменських і інших

Зірки кіно і естради часто люблять хвалитися фотознімками зі своїми дітьми. Але зустріти кадри з їхніми батьками — досить рідкісний випадок. Тому знайомтеся з мамами знаменитий дітей.

Настя Каменських з мамою Лідією

Настя Каменских с мамой Лидией
Настя Каменських з мамою Лідією

На фото відразу видно, від кого Настя отримала свої знамениті кучерики. До речі, талант співачки теж від мами — Лідія Петрівна займається професійно музикою та вокалом. Довгий час вона була солісткою хору імені Верьовки, а в минулому році записала пісню “Подруга” в дуеті з Аллою Кудлай.

Регіна Тодоренко з мамою Іриною

Регина Тодоренко с мамой Ириной
Регіна Тодоренко з мамою Іриною

Зараз Регіна проводить багато часу зі своєю мамою, адже та допомагає дочці з вихованням сина Михайла. Телеведуча ласкаво називає жінку “найкращою жінкою в світі” і мріє стати такою ж для своєї дитини.

Наташа Корольова з мамою Людмилою

Наташа Королево с мамой Людмилой 
Наташа Корольова з мамою Людмилою

Співачка Наташа Корольова не раз з’являлася на червоній доріжці і на офіційних заходах зі своєю мамою Людмилою Іванівною. Жінки люблять епатувати публіку незвичайними і яскравими вбраннями і строкатим макіяжем. Тут відразу видно, в кого пішла весела і непосидюча Корольова.

Віра Брежнєва з мамою Тамарою

Вера Брежнева с мамой Тамарой
Віра Брежнєва з мамою Тамарою

Навряд чи хтось сперечатиметься, що екс-солістка групи “ВІА ГРА” — копія своєї мами. Така ж вишукана, тендітна блондинка з блакитними очима. Тамара Віталіївна довго працювала прибиральницею, щоб забезпечити чотирьох своїх дочок і вірила, що її діти досягнуть успіху. І вона виявилася права.

Надя Дорофєєва з мамою Ольгою

Надя Дорофеева с мамой Ольгой
Надя Дорофєєва з мамою Ольгою

Наді Дорофєєвій від мами дісталася неймовірна життєрадісність, позитив і почуття гумору. А в одному зі своїх інтерв’ю Володимир Дантес, чоловік Наді, зазначив, що Ольга — чудова теща, яку неможливо не любити.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.