Маленька дівчинка переспівала великого Висоцького. Їй всього 9 років (відео)

Володимир Висоцький - в своєму час був музичним маестро. Його любили і йому поклонялися.

Висоцький – з тих артистів, чиї пісні через роки співають. І ким через довгі роки захоплюються. Кілька поколінь пострадянських країн точно знають і будуть пам’ятати хто це такий і будуть переспівувати його пісні.

Нещодавно в мережі почали активно обговорювати відео, на якому дев’ятирічна дівчинка переспівує великого музиканта. У коментарях численні глядачі відзначають, що вона це зробила дуже захоплююче і професійно.

Дев’ятирічна дівчинка переспівала пісню “Срібні струни “

 

Ось що пишуть в коментарях під відеозаписом.

“Я теж ходжу на фортепіано і знаю що б такого домогтися потрібно дуже старатися. Розумничка! Це крок в новий стиль в порівнянні з твоїми попередніми піснями “, “Крокуй сміливо! Виросла так. Пам’ятаю натрапила на твою відео, коли ти була такий малятком. А зараз така зайка Хочу зазначити що якість відео покращився! Ти чудово співаєш і граєш! “, ” у тебе дуже більше майбутнє! “, – пишуть глядачі в Інтернеті.

Нагадаємо, що Володимир Висоцький – поет, кіноактор, театральний актор, який жив і розвивався за радянських часів. За своє життя він домігся безлічі висот, але одна з найважливіших – це те, що мільйони людей визнавали його своїм кумиром, а на концертах завжди був аншлаг. Висоцький практично всі пісні писав собі сам, і всі вони були наповнені його енергетикою, особистим посилом, почуттями і переживаннями. Не стало артиста в 1980 році.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.