Ліниві вареники: рецепт за 10 хвилин

Це ідеальне блюдо, коли немає часу довго готувати, а сім'я вже хоче їсти. Ліниві вареники не вимагають багато зусиль, тому їх навіть на сніданок можна приготувати.

Інгредієнти:

  • сир – 250 г
  • яйце – 1 шт.
  • цукор – 2 ст. л
  • ваніль – 8 г
  • борошно – 3-4 ст. без гірки
  • сіль – дві дрібки
  • вершкове масло – 25 г

Спосіб приготування:

  1. Сир з’єднати з цукром, сіллю, яйцем, ваніллю і вершковим маслом. Ретельно перемішати. Рекомендується брати сир м’який або перетерти його через сито, щоб не було великих гранул.
  2. Додати борошно, і перемішати до однорідної маси. Якщо любите більш ніжні вареники, то додайте тільки 3 ст. л борошна.
  3. З тіста сформувати дві ковбаски. Розрізати на невеликі шматочки.
  4. Варити в киплячій трохи солоній воді. Коли вареники спливуть, варити ще 2-3 хвилини.

Подавати ліниві вареники можна з будь-яким варенням, сметаною і навіть зі згущеним молоком. Також можна додати ще вершкового масла. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.