“Я зовсім лузер”, – Тіна Кароль розповіла про навчання в літній школі

Співачка Тіна Кароль - артистка, яка вражає не тільки своїми зовнішніми даними, але і сильними вокальними здібностями.

Останнім часом Кароль все більше і більше часу приділяє собі, розвитку власної кар’єри, роботі над собою. Тим більше, після відходу з “плюсів ” у неї з’явилося на це багато часу – Тіна припинила участь відразу в двох великих проектах – “Танці з зірками ” і “Голос країни “. Звичайно, подейкують, що у неї вийшов конфлікт з телеканалом 1 + 1, однак сама зірка стверджує – виключно професійний розвиток змусило її піти.

Тіна Кароль показала образ за 48 тисяч гривень
Тіна Кароль

З огляду на те, що у Кароль з’явилося багато вільного часу, зірка відповіла на 25 питань від фанів і шокувала визнанням – як виявилося, співачка вчиться на пілота.

“Я вчуся бути пілотом, тільки потроху. Я ще зовсім лузер там “,

– зазначила Кароль, коментуючи своє нове хобі.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Нагадаємо, Тіна Кароль нещодавно розповіла, чому відправила сина до Великобританії. Співачка зізналася, що хотіла б, щоб її син отримав якісну освіту, не забуваючи культуру свого боку і її колорит. Тому Веніамін Огір живе в родині пари з України.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.