Нинішня дружина Віктора Павлика написала лист колишньої: “Вам ніхто не зобов’язаний”

Колишня дружина Віктора Павлика знову підняла скандал на своїй сторінці в Фейсбук.

Основна претензія Лори Созаевой в тому, що Віктор Павлик обіцяв заплатити кредит за квартиру, де вона жила з сином. Однак до сих пір його не виплатив, і тепер жінку виселяють з квартири. За класикою жанру, Созаева звинувачує в своїх бідах саме Катерину Репяхову, яка нещодавно стала мамою вперше.

“Немає ніякої війни, з’ясування відносин – я розумію, що я їм дуже заважаю. Я розумію, що немає у мене іншого виходу, як погодиться на їхні умови. Але ображати мене, єхидствувати, після того, як звели сина в могилу – це вже понад хамства! “, – пише Лора Созаева.

Лариса Созаева і Віктор Павлик
Лариса Созаева і Віктор Павлик

Також жінка опублікувала текст, який їй написала нібито Катерина Репяхова. У повідомленні сказано, що нібито Репяхова просить залишити її сім’ю в спокої, перестати вимагати гроші (погрожуючи судом) і почати жити своїм дорослим життям, самостійно оплачуючи свою комуналку та інше.

Репяхова зазначила, що справа не стосується окремо Віктора Павлика, а стосується і її, адже вони – законні чоловік і дружина, які виховують неповнолітніх дітей. А значить і сімейні фінансові потоки проходять через Катерину.

“І якщо Вітя завтра від мене піде, я подумаю, як себе утримувати і як самореалізуватися і йти далі, вважатиму це знаком долі рости духовно, ментально і фінансово “, – сказано в листі, який, за інформацією Созаевой, написала саме нинішня дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.