Дружина Віктора Павлика зізналася, що у музиканта величезні борги

За інформацією Катерини Репяховой, у її чоловіка борг на даний момент близько 200 тис доларів.

Це боргові зобов’язання по кредиту за квартиру. Віктор Павлик, ще будучи в стосунках зі своєю колишньою дружиною Ларисою Созаевой, взяв в кредит квартиру. Звичайно, брав він її тоді, коли долар був по 8 грн, а віддає зараз, коли курс виріс майже в 4 рази. Отже, і розмір боргу збільшився пропорційно.

Катерина Репяхова поскаржилася, що з їх сімейного бюджету Павлик містить колишню дружину

Так, напередодні Лариса Созаева зробила пост в Фейсбук, де розповіла, що її нібито виселяють з квартири за те, що Павлик відмовляється платити за кредит.

Репяхова зробила прямий ефір на цю тему і розповіла, що борг становить ще близько 200 тисяч доларів. Сім’я Каті і Віктора Франковичу готова виплатити Ларисі 100 тисяч доларів, але під приводом, що далі вона сама буде розпоряджатися цими грошима, вирішувати квартирне питання і відстане нарешті від їх сім’ї з маленькою дитиною.

Однак Лариса, схоже, зовсім не бачить собі такий сюжет розвитку подій.

https://www.instagram.com/p/CVKi9oiqUwZ/

 

Ось що в коментарях до прямого ефіру написали шанувальники Катерини Репяховой і Віктора Павлика:

  • Яка ти мудра, все навколо бачать тільки красиву картинку і не замислюються якими зусиллями ти її досягла. Що ти жодного дня не була в декретній відпустці і весь час працювала
  • ВП дуже пощастило тебе зустріти. Живіть довго і щасливо
  • Катя, Ви така молода і така мудра. Віктору Франковичу дуже пощастило з Вами. Ви дуже світла і щира. Дай Бог, щоб все скоріше вирішилося і Ви жили щасливо

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.