Остапчук назвав ім’я, яке він з дружиною придумав для їх первістка

Володимир Остапчук та Христина Горняк вже задумалися над тим, щоб продовжити свій рід.

Пара Володимира і Христини разом вже більше року. За цей час вони вдосталь наситилися романтикою і всіма прекрасними моментами цукерково-букетного періоду. Тепер потрібно задуматися про щось більш серйозне. Наприклад, про продовження роду.

Володимир і його дружина Крістіна вже думали над тим, чи хочуть вони дітей. Слід зазначити, що у Христини дітей немає, а ось у Володимира від першого шлюбу цілих двоє спадкоємців – дочка Емілія і син Еван. Після таких екзотичних сучасних імен Володимир захотів дитини з більш простим і звичним ім’ям.

“Буде як паспортистка “: Остапчук розповів, як вони з дружиною назвуть первістка

Володимир Остапчук з дружиною Христиною полетів відпочивати до Греції
Володимир Остапчук з дружиною Христиною

Пара заявила, що вони вже готуються до появи своєї майбутньої дитини. Хоча кохана знаменитості ще не вагітна, Остапчук розповів, що більше хоче дівчинку і навіть вибрав їй ім’я – Валентина.

“Я кажу: ” Слухай, як би ми її не назвали, вона буде як паспортистка, а всіх паспортисток звуть Валентина “, – сміючись розповів Володимир, коментуючи своє майбутнє поповнення в родині.

Відзначимо, що Володимир наполягає на тому, що хотів би дівчинку. Однак буде радий і тому, що у нього з’явиться спадкоємець.

Додамо, що Володимир Остапчук розійшовся зі скандалом зі своєю першою дружиною Оленою Войченко. Войченко звинуватила Остапчука в зрадах, і в тому, що він нібито залишив її в боргах.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.