Тіна Кароль прийшла на голос в наряді за гранню: Дан Балан і Юрій Горбунов відкрили рот від подиву

Тіна Кароль, українська співачка і суддя в проекті "Голос країни " остаточно стирає з себе флер вдови. У такому вбранні раніше її ще не бачили.

Плаття-ночнушки, ідеальні риси, губи пристрасного червоного кольору – все це було в повсякденному житті Тіни Кароль. Чого тільки варті чутки про роман української діви зі співаком Даном Баланом , які з радістю смакує вся Мережа. Але сьогоднішня витівка Тіни Кароль по-особливому розбурхала соцмережі.

26 квітня суперфінал телевізійного проекту “Голос країни ” – Тіна не учасниця конкурсу, а тренер, тому вона вирішила привернути увагу до своєї команди не своїми співочими талантами, а нарядом. М’яко кажучи, надто відвертим.

Образ Тіни Кароль:

Тина Кароль в проекте "Голос країни"
Тіна Кароль в проекті “Голос країни”

Нагадаємо, Тіна Кароль – вдова. Її чоловік Євген Огіп помер в 2013 році від раку. Після смерті чоловіка кар’єра співачки пішла в гору, незабаром вона підписала багаторічний контракт з 1+1, випустила кілька хітів. У проекті “Голос країни” команда зірки змагається з командами Дана Балана, Потапа і Насті Каменських, Монатіка.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.