Лоліта постригла волосся на очах у шанувальників

Відповідне відео вона опублікувала на своєму акаунті в Instagram.

Співачка Лоліта Мілявська любить шокувати шанувальників епатажними вчинками. Днями зірка відзначилася ще однією витівкою. Лоліта вирішила сама собі зробити стрижку. Відео, на якому вона обрізає волосся, з’явилося в соціальних мережах. «Змінити себе, не зрадивши себе», – коротко підписала ролик співачка.

 

На відео виконавиця обрізає кілька сантиметрів волосся зі словами, «Ні, це не челендж від Ольги Бузової. Просто все набридло». Також співачка каже, що пострижеться налисо.

Цей пост викликав неоднозначну реакцію у користувачів. Одні підтримали Лоліту, а інші залишали негативні коментарі.

«Лоліта, ця стрижка мені нагадала далекі років 20 тому. Пам’ятаю Вас з короткою стрижкою і з косою»,« Лола, ось Ви нарешті зробили те, що ніколи не робили в ефірі »,«Не можна себе стригти ні в якому разі. У долю можете собі стільки бід принести !!? Дуже погана прикмета».

Популярне

Схожі статті

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.