Тест на міцність: ТОП-3 знаки зодіаку, які ніколи його не пройдуть

Ці знаки зодіаку - сильні особистості, віддані друзі, хороші співробітники, але тест на вірність вони ніколи не пройдуть. Дізнайся подробиці в нашому гороскопі. Хто ж допускає зради?

ГОРОСКОП ВІРНОСТІ ДЛЯ КОЗЕРОГА

Козерожкі – кращі співробітники, кращі друзі, навіть кращі дружини і мами, але вони закохуються один раз в житті. Якщо шляхи з коханою людиною розходяться, вони можуть вийти заміж, але як і раніше будуть нудьгувати по тій людині, яка вирвала серце з грудей. Якщо Козеріг йде на зраду, він або вона, не відчувають докорів сумління Чому?! Тут все просто, це знак ніколи не шкодує про те, на що вже зважився.

ГОРОСКОП ВІРНОСТІ ДЛЯ РИБ

Рибки ще ті шахрайки. Вони люблять пустощі, люблять плавати по небезпечним водам. Люблять у вир з головою. Якщо вони і йдуть “на ліво “, то це випадковий роман. Іноді на роботі, іноді на курорті. Вони люблять любовні зв’язки, міцні, як віскі. Яскраві, як жіночий коктейль. І ще Риби люблять такі відносини, які щипають, як бульбашки від шампанського. Просто такий темперамент.

ГОРОСКОП ВІРНОСТІ ДЛЯ ЛЬВА

Зухвалі, сильні, красиві і такі грайливі. Вони по життю вірні, але здатні піти на всі заставки, якщо їх партнер зрадив. Лев може сказати “Я тебе прощаю “, але ніколи не пробачить – буде купатися в руках інших людей, і готуватися до запасного варіанту життя.

Популярне

Схожі статті

Чому я раніше не знала цей рецепт? Уся сім’я підсіла на таку вечерю: соковиті пельмені з ідеального тіста

Пельмені - це знайома всім універсальна страва для всієї родини. У домашніх умовах їх можна зробити дуже соковитими та ніжними. Сьогодні ми підготували рецепт, який нікого не залишить байдужим.

В береті і кросівках: Оля Полякова опростоволосилася і у Лондоні нарядилася з французьким шармом (ФОТО)

Оля Полякова показалась на тлі лондонських вулиць у стильному образі з французьким шармом. Новими світлинами співачка поділилась у своєму Instagram.

Вся Грузія з’їжджається на мої хачапурі: готуються елементарно, а ефект який викликають. Одні компліменти

Хачапурі – це традиційна грузинська страва, яка вже давно полюбилась українцям. Пропонуємо дізнатись, як приготувати цю смакоту всього за 15 хвилин.