Жінка в’яже мереживні паркани (ФОТО)

Таке в'язання складно назвати просто хобі. Потрібно дуже любити цю справу, щоб створювати такі мереживні паркани.

Рукодільниця з Шотландії придумала незвичайний спосіб прикрасити і виділити свій будинок серед інших. Така новинка стала дуже популярною на острові Барра.

Її звуть Енн Юнсон, і вона дуже любить в’язати. За допомогою величезних спиць і міцних ниток, з яких плетуть рибальські сітки, жінка зв’язала цілий паркан.

Женщина вяжет заборы
Енн Юнсон  в’яже паркани

 "" ""

Енн використовує класичні орнаменти з різними візерунками, які так гармонійно доповнюють один одного. Повз такого огородження пройти неможливо. Тому її сусідки теж захотіли, щоб такий унікальний паркан прикрашав їх будинок і клумби.

Виглядає дуже красиво. Мереживний паркан дуже ефектний. Він додає особливого шарму кожному будинку, і робить його незвичайним. Як же приємно жити на такій вулиці, де навколо квіти ростуть, і в’язані листя прикрашають паркани.

 "" "" "" ""

Але зв’язати такий паркан набагато складніше, ніж шкарпетки з трьох кольорів. Адже подивіться на розміри спиць і огорожі. Таке рукоділля більше нагадує тренажерний зал. Щоб зробити таку красу, потрібно мати досить сильні руки, щоб керувати такими спицями. Також необхідне міцне терпіння, щоб закінчити все це. Оскільки жінка в’яже один паркан біля трьох тижнів.

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!