Тіна Кароль поділилася архівними фото Євгена Огіря в річницю його смерті

Євген Огір помер 28 квітня 2013 року на 33 році життя від раку шлунка.

28 квітня 2020 року — сьома річниця смерті українського продюсера і чоловіка співачки Тіна Кароль Євгенія Огіря.

Чоловікові було 33 роки, він страждав від раку шлунка. І, на жаль, хвороба виявилася сильнішою, зруйнувавши щасливе сімейне життя.

У цю пам’ятну дату Тіна поділилася архівної фотографією свого чоловіка на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. “Інша близькість. Їй 7 років”, — підписала знімок співачка.

Знімок з Instagram Кароль
Знімок з Instagram Кароль

Євген і Тіна одружилися в 2008 році. Весілля зіграли на Мальдівах, а через півроку молодята вінчалися в Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври.

Весілля Тіни та Євгена
Весілля Тіни та Євгена

Євген був продюсером Кароль і саме з ним вона записала свій знаменитий альбом “Полюс тяжіння”, який отримав статус “платинового” в Україні. У листопаді 2008 року у пари народився син Веніамін. Сьогодні хлопчик живе і вчиться у Лондоні, але на період карантину Кароль забрала його додому.

Тіна Кароль із сином Веніаміном
Тіна Кароль із сином Веніаміном

Тіна щиро і довго переживала особисту трагедію. Перші чутки про її нові відносини стали з’являтися лише через 7 років після трагічних подій в її родині. Багато шанувальників підозрюють, що Тіна зустрічається зі своїм колегою по шоу “Голос країни” Даном Баланом. Але сама пара ніяк не коментує ці припущення.

Популярне

Схожі статті

Чоловік відмовляється від іншого сніданку. Але інший і не потрібен, коли є така смакота: омлет на сковороді

Омлет знайомий усім нам як простий і швидкий варіант сніданку. Навіть таку звичну страву можна зробити ще кращою та смачнішою. Сьогодні ми підготували рецепт пишного омлету без молока на сковороді.

“Та, про яку я співаю пісні”: Олег Винник розкрив імʼя таємної дружини, якій зберігає вірність вже 20 років

Олег Винник багато років тримав подробиці особистого життя у таємниці під сімома замками. Проте в одному інтервʼю все ж розкрив імʼя дружини. Хто ця загадкова жінка та чи знає її публіка? 

Ви будете хвалитися цією стравою перед знайомими: рецепт найніжнішої картопляної запіканки з м’ясом

Картопля запечена з м'ясом під сирною скоринкою – це дуже смачна і ситна страва, яка підійде на свято і на кожен день. Всього кілька кулінарних секретів і ви приготуєте ідеальну запіканку!