Як колядують Білик, Кароль, Винник, Таюне, Федишин та інші українські зірки?

Різдво – час, коли коляда звучить дзвінко та з особливою силою. Ми вирішили показати як звучать народні ритуальні різдвяні пісні у виконанні топових українських виконавців.

Мішель Андраде

Болівійка Мішель Андраде у 2020 році виконала пісню “Небо і земля нині торжевствують”. Її можна знайти на Ютуб-каналі 1+1. Там дівчина виконала величезну роботу з підготовки — вона стала на лід, адже весь виступ каталася на ковзанах. Весь зал аплодував артистці, бо виконала цю пісню вона справді казково — відчувався дух Різдва.

Олександр Пономарьов, Таюне, Олег Винник

Минулого року Пономарьов вирішив організувати запис української колядки. Спочатку вони думали щоб заспівати під Різдво з Олегом Винником, а потім вирішили розбавити свій чоловічий дует жінкою і покликали Таюне. Разом вони виконали колядку “Добрий вечір тобі, пане господареві”.

Ірина Білик, Тіна Кароль, Дзідзьо, ALEKSEEV, Олег Скрипка, Олександр Пономарьов

Українські артисти виконали колядку “Нова радість стала”. Ірина Білик, Тіна Кароль, Дзідзьо, ALEKSEEV, Олег Скрипка, Олександр Пономарьов своїми своєрідними голосами підкорили публіку, порадувавши їх до різдвяних свят.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.