Зірки на канікулах: куди після Нового року махнули Потап, Каменських, Павлики, Горбунов та інші селебріті

Після Нового року багато зірок відлітають відпочивати. Адже на Новий рік попрацювали, цінник у кілька разів підняли, чому б не відпочити десь за кордоном?

У статті ми розповімо, куди наші зірки махнули на свята.

Нікітюк

Українська телеведуча так втомилася від закордонних курортів, що вирішила зустріти Новий рік та Різдво у рідній країні – вирушила на Західну Україну досліджувати різні процедури та розслаблятися.

Павлик та Репяхова

Весь новорічно-різдвяний цикл у Віктора Павлика було розписано концертами. Більшість концертів були на західній Україні, туди вирушила і його дружина Катерина Репяхова. Репяхова каже, що їх із сином відпустка триватиме близько двох тижнів, і не обов’язково весь час вони будуть із чоловіком.

Осадча та Горбунів

Катерина та Юрій поєднали приємне з корисним — вони зустріли Новий рік у Буковелі, куди вирушили та відпочити, та провести корпоратив. Туди вони взяли своїх дітей. Відпочинок вирішили продовжити у Яремчі.

Монатик

Український танцюрист та співак вирушив зі своєю дружиною до Майамі, щоб виступити там на Новий рік 2022 та трохи відпочити після свята.

Каменських та Потап

У 2021 році Потапу і Насті так сподобалося в Мексиці, що 2022 вони вирішили почати там же.

Дорофєєва та Дантес

Надія та Володимир пішли за своїми добрими друзями Потапом та Настею, і теж вирушили до Мексики.

“Я давно хотіла сюди приїхати. Атмосфера, погода, їжа, люди – перші класні враження. Попереду на нас чекають всякі практики та екскурсії в стародавні місця. Все це для мене виклики, адже першого я боюся, а друге – ненавиджу. Але тут прямо тягне”,

– поділилася співачка.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.