Краще не стає? Олег Винник на всю країну заявив про свій діагноз: чому він скасовує концерти?

У цьому випуску цікаві подробиці про здоров'я українського співака Олега Винника. Чому музикант переносить концерти і як він почувається зараз? Дивіться далі у випуску.

Проблеми зі здоров’ям можуть бути у будь-кого – як у відомих особистостей, так і у звичайних людей. Олегу Виннику нездужає, тому деякі заходи йому довелося скасувати.

Музикант поступово приходить до тями. Не виключено, що причиною скасування осінніх та зимових концертів стали наслідки коронавірусу.

Проте пізніше артист заявив – зробив щеплення, тож тепер у нього все добре. То, може, його підвели зв’язки? Хоч би як кумир вовчиць намагався приховати свою згубну звичку, шанувальники розвідали, що музикант – той ще курець! Докладніше – у нашому відео.

Нагадаємо, Олег Винник привітав шанувальників із Різдвом Христовим.

Святий вечір перед Різдвом – день, коли прийнято говорити один одному добрі побажання. Цю традицію вшановують і зірки українського шоу-бізнесу.

Олег Винник в Інстаграм написав:

“З Різдвом! Нехай це світло наповнює життя теплом і радістю та зігріває любов’ю ваші серця”.

Незадовго до цього співак у своєму Інстаграм-профілі привітав із Днем Народження дружину та бек-вокалістку Таюне.

А ви стежите за творчістю Винника?

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.